Hej, mit navn er Adam Hansen og jeg er en dedikeret Front-End og mobil udvikler.
Jeg spiller også klassisk på professionelt niveau!

Adam Hansen

Jeg har været forelsket i teknologi siden min mor købte vores første computer.
Fascinationen af​, hvordan software og hardware kan kombineres for at skabe en fantastisk brugeroplevelse har altid været en enorm inspiration til min interesse for programmering og Front -end udvikling.
Klassisk musik har på lige fod været en vigtig del af mit liv og derfor har jeg en kandidatgrad som kammermusiker fra Syddansk Musikkonservatorium .

 

Adam Hansen

Jeg kan sågar spille violin!

Da jeg var 10 fortalte jeg min mor, at jeg ønskede at spille violin efter at hav hørt den ved en koncert i folkeskolen .
Dette resulterede i utallige timers øvning for at komme til at praktisere dette djævelske instrument, som både kræver en masse passion og engagement hver eneste dag .
I en alder af 19 vandt jeg indgang ved Syddansk Musikkonservatorium i Danmark, hvorfra jeg nu holder en bachelor- og kandidatgrad i violin som kammermusiker.

Jeg læste engang en artikel om, at de lykkeligste mennesker på jorden er dem, der er så heldige at have deres interesser / hobbyer som beskæftigelse! Det er nu sådan jeg lever.
Et liv fyldt med komplekse og spændende opgaver i programmering, men også med komplet fordybelse i den vidunderlige verden af ​​klassisk musik.

Derfor elsker jeg at udvikle

Meget lig musik, er programmering og Front -end udvikling, smukke og komplekse udfordringer. Tænk på en maler der fylder et tomt lærred eller en komponist der forvandler et blankt nodepair til et mesterværk.


Mange af de samme muligheder er der i kodning, som f. eks en moderne kaffemaskine der kan forberede din morgen livseliksir præcis kl 6, eller at bygge en hjemmeside, der kan hjælpe en virksomhed at nå ud til millioner af potentielle kunder.

Disse utal af muligheder erhvad jeg nyder ved at være udvikler.
Det er ikke kun tilfredsstillende for min egen kreativitet, men også hele tiden et incitament til at opnå og udforske mere!

At Rejse Er At leve

– Hans Christian Andersen

Udover at spille violin på et professionelt niveau, og at være en dedikeret udvikler, nyder jeg også at rejse med min vidunderlige kæreste.

En berømt dansk forfatter skrev engang "At rejse er at leve " og hvor havde han dog ret.
Mere end et par gange om året nyder min kæreste og jeg en tur til Italien.

Om det er den italienske chokolade , vin, pasta , den berømte is ( gelato ) eller blot det faktum, at jeg nyder at besøge min italienske kærestes varme og vidunderlige familie, ved jeg ikke, men måske for alle de førnævnte grunde vil Italien altid være min yndlings destination.